Nr Lekcja Przerwa
1.
8:10 - 8:55
10 min
2.
9:05 - 9:50
10 min
3.
10:00 - 10:45
10 min
4.
10:55 - 11:40
10 min
5.
11:50 - 12:35
15 min
6.
12:50 - 13:35
5 min
7.
13:40 - 14:25
5 min
8.
14:30 - 15:15